Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Riffelsæt

Riffelsæt til jagt

 

Det kan ofte væres svært af samle det helt perfekte riffelsæt. Derfor har vores medarbejdere med ekspertise indenfor riffeljagt samlet nogle af de bedste og mest eftertragtede riffelsæt.

 

Du kan købe komplette riffelsæt og salonriffelsæt fra brands som Tikka, Savage, Sauer, Strasser og Blaser. Alle sæt har den gode pris og den høje kvalitet til fælles. Selvom et riffelsæt har stor betydning, er optikken i sættet lige så væsenlig. Kombinationen mellem en kvalitets jagtriffel og kvalitetsoptik er alt man har brug for. Af optik kan du bl.a. finde Leupold, Zeiss og Nikko Stirling i vores riffelsæt.

 

Viser alle 16 produkter

pr. side

Viser alle 16 produkter

pr. side

Som du nok kan se i denne kategori, så er der mange forskellige måder at sammensætte sit riffelsæt på, så det passer med en 100% præcision til lige præcis din jagt stil. Dette vil sige at et perfekt sammensat riffelsæt kan optimere oplevelsen når du jæger. Hvis du har nogen form for spørgsmål eller bare har brug for hjælp eller vejledning, så står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan finde det bedste riffelsæt lige præcis til dig. Udover en sublim vejledning på riffelsættene, så kan du også ofte finde et billigt riffelsæt her på siden, vi kører nemlig ofte tilbud eller udsalg på vores store udvalg af riffelsæt.