Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Blaser rifler

Blaser er toppen af poppen inden for straight pull rifler. Hos os finder du et fantastisk godt udvalg af alle deres mest populære rifler, hvor du bl.a. finder Blaser R8 Prodessional, R8 Silence, R8 Succes, R8 Rutherium, K95 og mange flere. Blaser er en High end riffel, hvor kvalitet og lækkert design er i højsæde. Se også vores brugte Blaser rifler, hvor du finder forskellige R8 og R93 modeller.

Viser alle 39 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 39 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Blaser

Blaser er en tysk våbenproducent, som blev grundlagt i 1957. Siden dengang har Blaser vokset sig op til at være en af de førende riffel producenter på markedet. Blaser er et high-end våben brand, som er kendt for sine lækre designs og høje teknologiske kvalitet. Blaser laver et af de bedste straight pull systemer i verden. Deres høje straight pull teknologi har bl.a. været med til at bane vejen frem for dem de senest mange år. Blaser anses for at være er højkvalitets mærke, som laver rifler de fleste danske jægere drømmer om at eje.

 

Udvalg af Blaser rifler

Hos Korsholm har vi et tæt samarbejde med Blaser, da vi selv mener at deres kvalitet er helt enestående. Derfor har vi også et stort udvalg af blaser rifler, hvor sortimentet strækker sig lige fra standard til luksus modellerne. Du finder både Blaser rifler med træ og syntetiske skæfter alt efter præference. Blaser laver bl.a. de to serier, R8 og K95. Blaser R8 er deres Straight pull riffel serie og K95 er deres Kipplauf serie.