Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Vekselløb

Hos Korsholm har vi en stort udvalg af nye og brugte vekselløb. Du finder vekselløb fra alle de populære brands som f.eks. Blaser, Mauser, Strasser, Sauer, Schultz & Larsen og mange flere. Disse vekselløb fås i mange forskellige kalibre alt efter behov. Derudover er der også stor variation blandt vekselløb med og uden sigtemidler samt en lang række af piber med gevindt


Viser alle 72 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 72 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vekselløb

Mange rifler er lavet med aftagelig pibe, hvilket giver mulighed for at skifte til en anden kaliber. Dette er en fantastisk funktion, som absolut bør blive taget i brug, hvis riffelsystemet er til det. Mange danske jægere foretrækker en lav kaliber til bukkejagten i Danmark, da det giver mindre rekyl samt ødelægger mindre kød. Dog kan det være en fordel og helt nødvendigt at skifte til en stor kaliber, hvis man skal på udenlandsjagt efter stort vildt. 

 

Typer af vekselløb

Der er efterhånden kommet en del forskellige typer vekselløb til rifler. Der findes det helt traditionelle løb både med og uden sigtemidler. Valget om sigtemidler skal være på vekselløbet eller ej, er en smagssag. Oftest benyttes det ikke, da de fleste monterer optik på sin riffel, men giver efter manges jægeres mening riflen et flot udseende. Udover den traditionelle pibe fås der fluted vekselløb. En fluted pibe vejer mindre og har hurtigere nedkøligshastighed pga. den større overflade. Det flutede vekselløb findes både som lige fluted og spiralfluted.