Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Korsholm A/S indleder kædesamarbejde med Jaktia!

 

Det nye samarbejde kommer til at gavne Korsholm, Jaktia og ikke mindst vores kunder. Samarbejdet gør at vi bliver mere konkurrencedygtige på pris, samt at vi får mulighed for at udvide vores sortiment – nu er endnu flere populære brands samlet under ét tag. Som en del af indledningen finder du lige nu 4 brand varme tilbud på riffelsæt, som har fået et ekstra hak i prisen.

 

Viser alle 20 produkter

pr. side

Viser alle 20 produkter

pr. side

Tiden er nu kommet til at skrive næste spændende kapitel, og Korsholm A/S indleder derfor et dybere og tættere samarbejde med Jaktia. Korsholm som er en af Danmarks ældste og største jagt- og fiskebutikker drives af Lars Korsholm sammen med ca. 30 ansatte.

 
Dette føles som en meget god løsning, udtaler Jaktia`s CEO Lars Martinsson. Historikken omkring butikken, deres stærke position i Jylland og det nye samarbejde gør, at vi yderligere konsoliderer vores position i Danmark. Det føles dejligt at styrke vores tilstedeværelse lige præcis her, da der er stor interesse for jagt og lystfiskeri i området.

 
Tidligere har Korsholm været uafhængig butik og har ikke haft samme mulighed for fælles løsninger. Det føles rigtig godt nu at kunne tilbyde et endnu bredere sortiment og tiltrække nye kundegrupper inden for jagt, skydning og outdoor – vi er tiltrukket af Jaktia`s franchisekoncept, hvor Jaktia bistår og supporterer med en række forskellige konceptløsninger, siger Lars Korsholm.

 
Det kommer både nuværende og nye kunder til gode at kunne tilbyde et endnu bredere sortiment og hurtigere leverancer, og til meget konkurrencedygtige priser, hvilket vil styrke vores position i den hårde globale konkurrence, som foregår både offline og online. Vi føler os trygge i vores valg og ser frem til samarbejdet med Jaktia`s centrale support og samarbejdet mellem butikkerne. Det fællesskab, der eksisterer inden for Jaktiagruppen, vil styrke og lette os i vores kommende investeringer.

 
– Udover jagt, fiskeri, sport og outdoor tilbyder Korsholm også jagtrejser, våbenværksted, skydebiograf og intensive jagttegnskurser. Et bredt sortiment og et stort udvalg, der rummer så godt som alt til et aktivt friluftsliv. Vi satser stærkt på aktiviteter og kundearrangementer, og ønsker at butikken skal fungere som et naturligt mødested for vores kunder. Næsten uanset hvilken sports- eller friluftsinteresse du dyrker, byder Korsholm og Jaktia i fællesskab velkommen på vores 5.000 m2 i Skjern tæt på de vestjyske enge, eller online på www.korsholm.dk, konkluderer Lars Korsholm.