Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo

Vildtkamera

Det er sjovt og imformativt at kunne følge med i, hvilken aktivitet der er på ens jord eller det sted man lejer jagten. Til at overvåge vildtaktivitet har vi en godt udvalg af kvalitets vildtkameraer. Find vildtkameraer i forskellige prisklasser til forskellige formål. Vores vildtkameraer kan både tage billeder og optage video om dagen så vel som natten. Disse vildtkameraer er fra de to kendte brands: Bolyguard og Spypoint, som er noget af de bedste i branchen.

 

Viser alle 9 produkter

pr. side

Viser alle 9 produkter

pr. side

Vildtkamera

Vildtkameraet er et kamera skjult i naturen, som bruges til at overvåge eller observere vildt i sit område. Et vildtkamera aktiveres ved bevægelse, og kan enten tage billeder eller videoer. Moderne vildkameraer er udstyret med sim-kort, hvilket gør det muligt at få sendt billederne eller videoerne direkte til sin mobil eller computer, og dermed følge med i, hvilke aktiviteter der er på ens område.

 

Vores udvalg og service

Vi forhandler primær de to meget populære mærker inden for vildtovervågning: Bolyguard og Spypoint. Disse to mærker sælges til konkurrencedygtige priser, hvor du får fuld kvalitet for valuta. Som ekstra, tilbyder Korsholm en ekstra god service fra vores medarbejdere, som har ekspertviden inden for dette område.