Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Opsatsplader

Opsats

 

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af opsatsplader til dine trofæer. Det at kunne udstille sit bytte på en præsentabel måde, er ofte en stor tilfredsstilles, derfor finder du her i kategorien en række ting og sager, som kan hjælpe dig med dette. Find en opsatsplade lige her på siden.

Om opsatsplader

Opsatsplader bliver også ofte refereret til som en trofæplade, og det er ikke helt uden grund, for det nemlig helt bogstavelig talt en plade hvorpå du montere dit trofæ. Desuden kommer disse trofæplader i mange former og varianter, så man f.eks let kan finde en trofæplade til buk, en trofæplade til hjort, en trofæplade til vildsvin, en sneppe trofæplade eller trofæplader til dyr som elg, ræv, og mange flere. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan putte på dine trofæplader. Noget af det mest almindelige inde for opsatsplader og trofæplader er dog bukkeplader, som også oftest er det man ser. Derfor har vi i denne kategorie altid en billig pris på vores bukkeplader, som der er ikke engang brug for et bukkeplade tilbud for at få den gode pris.

 

Generelt om vores kategori med opsatsplader

Her i kategorien finder du som sagt hel vores udvalg af opsatsplader, om du så leder efter en opsatsplade til kronhjort, en opsatsplade til vildsvin eller en bukke opsatsplade. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på alle vores opsatsplader, samt har vi engang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt opsats tilbud. Så hvis du leder efter billige opsatsplader til dåhjort, så kan du helt sikkert også finde det her. Find din næste opstatsplade her eller blandt alle vores mange jagtprodukter.