Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Jagtradioer

jagtradio

 

Brugen af privat jagtradioer i Danmark er igennem de seneste år steget markant, grundet de store fordele det medfører under jagten. Når der jages på lange såter eller i skov, er en jagtradio den perfekte måde at kommunikere og opdatere hinanden på. Dette kan give strategiske fordele, da man har mulighed for at time sin gang helt perfekt. Hos Korsholm finder du et godt udvalg af jagtradioer og jagtradio tilbehør fra Icom og Hunter. Disse to brands er nogle af de bedste og mest populære jagtradio brands på markedet. Til brug af en jagtradio i skoven, kan du med fordel tilkøbe en skovantenne, for at sikre et godt signal.  

Brand

Viser alle 16 produkter

pr. side

Viser alle 16 produkter

pr. side

Generelt om vores kategori med jagtradio

Her i kategorien finder du et stort udvalg af jagtradioer til jagt. På grund af det store udvalg af jagtradioer har vi også mange forskellige slags radioer, så du kan finde en jagtradio, som passer lige præcis til din præference. Du finder i denne kategori f.eks en jagtradio med 155mhz, jagtradio tilbehør, jagtradio med lang rækkevidde og meget, meget mere! Vores udvalg dækker over jagtradioer med mange forskellige frekvenser og mærker som eks. Hunter og Icom. Du kan finde vores mange jagtradioer lige her online på nettet, eller i vores fysiske butik i Skjern, Danmark. Vi har her i kategorien altid faste lave og billige priser på vores jagt radio, samt kan du nogle gange finde en form for udsalg, hvor du også nogle gange vil kunne være heldig at finde et godt jagtradio tilbud. Find din næste jagtradio her hos Korsholm.