Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Jagtknive

 

Det er vigtigt aldrig at gå på kompromis med kvaliteten, når det kommer til at vælge den perfekte jagtkniv. Det er vigtigt at have en pålidelig jagtkniv, som altid er skarp, til enhver jagtsituation, hvor den skal i brug. Hos Korsholm finder du et stort sortiment af kvalitets jagtknive fra populære brands som Buck, EKA, Victorinox, Blaser, Accusharp og mange flere. 

 

Brand

Viser alle 95 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Viser alle 95 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Typer af jagtknive

Traditionel jagtkniv

Den helt traditionelle jagtkniv er en dolk, hvor bladet er fastmonteret på skæftet. Den traditionelle jagtkniv har et enkelt skarp knivblad. Til denne type jagtkniv medfølger som regel en knivskede, for ikke at sløve kniven og af sikkerhedsmæssige årsager.

Folde jagtkniv

Jagt foldekniven har som regel, ligesom den traditionelle jagtkniv, kun ét blad. Forskellen på de to typer jagtknive er, at klingen på foldekniven kan foldes sammen med skæftet. En foldekniv fylder væsentlig mindre end en dolk pga. foldefunktionen og behøver ikke være i en knivskede.

Jagtkniv med bugåbner

En jagtkniv med bugåbner har ligesom enhver anden jagtkniv et stort blad. Derudover har den en bugåbner funktion. En bugåbner har en skarp klinge, men er modsat en normal klinge ikke spids for enden. Bugåbneren er utrolig effektiv til at brække dyr, og mindsker risikoen for at stikke hul på mavesækken pga. den ikke-spidse ende. Bugåbneren er som regel en klinge for sig, men findes også som en ekstra feature på ryggen af det store blad.