100 dages fri ombytning 100 dages fri ombytning
Prismatch Prismatch
Fri levering fra 499 DKK Fri levering fra 499 DKK
Fragt til kun 35 DKK Fragt til kun 35 DKK

Jagtudstyr

Står du lige og mangler det helt rigtige jagtudstyr? Her hos Korsholm kan du finde alt det grej og lir du har brug for til din jagt. Vi har mere end 100 års erfaring indenfor jagt, så vi ved en ting eller to om hvilket jagtudstyr man skal anvende for at få en succesfuld jagt.

Jagtudstyr

Står du lige og mangler det helt rigtige jagtudstyr? Her hos Korsholm kan du finde alt det grej og lir du har brug for til din jagt. Vi har mere end 100 års erfaring indenfor jagt, så vi ved en ting eller to om hvilket jagtudstyr man skal anvende for at få en succesfuld jagt. Hos os finder du ALT det nødvendige jagtudstyr og tilbehør til din jagt. Vi har stor fokus på at have jagtudstyr til enhver jagtform, og forsøger derfor hele tiden af udvide vores sortiment, så der er noget til enhver jæger. Find bl.a. høreværn og skydebriller til er have sikkerheden i top. Til selve jagten på land kan du finde jagtknive, skydestokke, jagtstole og meget mere. Hvis du derimod skal på jagt efter fuglevildt, kan du se vores store sortiment af lokkefulge og lokkekald.

Når enden er god, er alting godt!

– ja den vending kan selvfølgelig godt forstås på flere måder, men i dette tilfælde henviser vi til at holde bagdelen lun og tør, når du har brug for at sidde ned, hvad enten det er på jagt eller på andre naturudflugter.

Her på siden kan du finde nogle komfortable og funktionelle bud på stole og siddeunderlag, som er produkter, du med stor sandsynlighed ikke vil fortryde at have investeret i. Hvad skal du kigge efter ved køb af jagtstole og siddeunderlag?

• De skal med lethed kunne klappes sammen til at fylde et minimum • Materialet være vægtmæssigt let, og sørge for bedst mulig komfort • Være slidstærke og nemme at rengøre

På siden her kan du nemt finde lette, sammenklappelige stole, der sammenfoldet ikke fylder mere end en termoflaske, og samtidig også er slidstærke og står stabilt på langt de fleste former for underlag. Et andet godt bud på en meget kompakt og let transportabel skammel er Hunters Mini Max teleskopstol, der i samlet tilstand kun er 6 cm høj (udslået 44,5 cm) og vejer 1 kg. Fra Hunter har vi også en ny, forbedret og lettere udgave af den klassiske, 3-benede jagtstol med lædersæde, samt en selvoppustelig og vandtæt siddepude, samt flere former for smarte, funktionelle siddepudder. Sidst, men ikke mindst, er der jo ligeledes muligheden for at medbringe en rygsækstol, som tilmed fås både med og uden ryglæn!

Jagtudstyr

Udstyr til jagt er et af de største og bredeste sortimenter vi har i huset. Med flere hundrede forskellige varer, er du garanteret at finde noget, som interesserer dig.

Vildtkameraer

Hos Korsholm finder du noget af det bedste udstyr til at overvåge og observere dit vildt før du skal på jagt. Vildtkameraret er et meget anvendt blandt de danske jægere, da det kan give dig information omkring aktivitet i dine jagtområder. Bolyguard og Spypoint er vores to foretrækkende brands af vildtkameraer, da det leverer utrolig meget kvalitet for pengene. Du kan finde et vildtkamera lige præcis til dit behov, om det så skal være et mindre billigt vildtkamera, eller om du mangler et højopløseligt vildtkamera af højeste kvalitet, står vi klar til at hjælpe og rådgive dig med ekspertviden fra vores medarbejdere.

Lokkefugle og lokkekald

Når man går på andejagt, gåsejagt og jagt efter andet fuglevildt, er det utrolig vigtigt at have det rigtige jagtudstyr. Hos os kan du finde nogle af lokkefugle og lokkekald i hele Danmark. Vi har et bredt udvalg af lokkefugle til alle jagtformer. Du kan bl.a. finde lokkeænder, lokegæs, lokkekrager, lokkeduer, lokkeugler og mange flere forskellige lokkefugle.

Selvom man har en masse lokkerne ude, er det ikke altid en selvfølge at det har den optimale effekt. Til at optimere chancerne for en succesfuld jagt, er et lokkekald med til at gøre lokkerne realistiske, så både lyd og udseende er realistisk. Der er meget forskel på sværhedsgraden ved brug af lokkekald. Derfor har vi valgt både at have lokkekald med mange forskellige sværhedsgrader, så der er noget til enhver jæger. Til andejagt kan du finde lokkekald fra Dangate, Zink, ACME og flere. Samme store udvalg af brands finder du af lokkekald til gæs, hvor du også kan differentiere alt efter om du jager grågæs, kortnæbbet gæs eller canadagæs.

Det er ikke kun til fuglejagt der er brug for lokkekald. Det er en god ting at have lokkekald til alle forskellige jagtformer. Om det er et lokkekald til ræve når du er på predator jagt, eller om du er på jagt efter råvildt og har brug for et bukkekald, så har vi alt det nødvendige jagtudstyr.

 

Jagtknive

Når man går på jagt, er det altid en god ide at have en kvalitets jagtkniv på sig. Hos os kan du finde den perfekte kniv til jagt alt efter dine præferencer. Du kan finde jagtknive fra de prestigefyldte brands, Accusharp, EKA, Buck, Blaser og mange flere. Selve jagtkniven er vigtigt udstyr til når vildtet skal brækkes, men til selve slagtningen, kræver ofte andet grej. Det kan være en stor fordel af bruge et slagtesæt. Til slagtningen kan du få komplette slagtesæt eller enkelte slagte knive alt efter dit behov.

Høreværn og skydebriller

Det er meget fokus på sikkerhed og beskyttelse på en moderne jagt. Den stigende interesse for at passe på sig selv, er noget vi hos Korsholm bakker 100% op omkring, hvilket er grunden til at vi bl.a. fokuserer meget på høreværn og skydebriller. Af høreværn har vi produkter fra nogle meget populære brands. Der finder du høreværn fra Radians, som specialiserer sig af lave elektroniske høreværn, men også traditionelle høreværn. Derudover finder du formstøbte høreværn fra Phonak, som er nogle af de førende på markedet. SportEar og Peltor to af de andre mærker, som bidrager til det gode sortiment, med sine gode kvalitetshøreværn. Ligesom fokus på beskyttelse af hørelse, fokuserer vi meget på beskyttelsesudstyr øjnene. Hos os finder du nogle af de bedste skydebriller til gode priser, så du kan dyrke din ynglings hobby imens sikkerheden er i top.

Skydestokke, bipods, jagtstole og rygsække

Ude på selve jagten har jagtudstyret stor betydning, i forhold til at have de optimale muligheder. Der er maget forskelligt jagtudstyr, som er godt at have med på jagt. Hvis du er afsted med riflen, og skal affyre fra jorden, kan en skydestok eller en bipod være en god ide. Skydestokke og bipods giver dig ekstra stabilitet ift. Hvis du skyder fritstående. Om du benytter din skydestok stående eller om du skyder siddende, kan det være hårdt at stå op mange timer i træk.

Til at give benene en pause, går man aldrig fejl i byen med en god jagtstol. Vi har et stort udvalg af behagelige trebenede jagtstole, som kan foldes sammen så de er lette af transportere og ikke påvirker ens mobilitet. Hvis man ikke vil have en trebenet jagtstol, kan man finde jagttasker med indbygget stol, så man kan slå to fluer med ét smæk. Så kan man både side og transportere resten af sit jagtudstyr, uden at det fylder ekstra. I nogle situationer er der dog en god ide af have en rygsæk eller taske udelukkende til jagtudstyr, hvis man skal have meget udstyr med. Hvis det er tilfældet, kan du med garanti finde en jagttaske eller rygsæk som passer til dit behov.

 

Jagtradioer og termokander

Det er meget forskelligt om man er på jagt alene eller om man er flere afsted, alt efter hvilken jagttype man dyrker. Hvis man er flere jægere afsted, er kommunikation altafgørende for timing af hvornår der skal tages action. Til det er jagtradioer en meget hjælpsom ting. Så kan man kommunikere med hinanden selvom der ingen dækning er. Dette kan være meget brugbart i større skove, hvor forbindelse kan være et problem. Når I er flere afsted og holder frokostpause, bliver stemningen altid god, hvis man kan drikke en kop varm kaffe sammen. Det kan være svært at holde kaffen varm en hel dag, så derfor er det vigtigt at man ikke går på kompromis med kvaliteten af termokander. Vi har et godt udvalg af kvalitets termokander bl.a. fra det kendte brand Stanley.

Rådgivning

Der er så meget forskelligt kvalitets jagtudstyr at det ofte kan være svært at beslutte sig. Til at hjælpe dig, har vi en flok medarbejdere, som står klar til at hjælpe. Om det er vejledning i vores fysiske butik eller via telefonen, kan vi altid give dig rådgivning og besvare potentielle spørgsmål må have.

Generelt om vores kategori med jagtudstyr

Her i kategorien finder du som sagt hele vores store udvalg af jagtudstyr som du kan købe her online på vores webshop, eller i vores fysiske butik på Jægervej 5, 6900 Skjern, Danmark. Her i kategorien finder du alverdens jagtudstyr som passer til både mænd, kvinder og børn. Denne kategori er proppet med jagtudstyr, men selvom der er en helt masse udstyr her i kategorien så kan det alligevel være at det jagtudstyr du leder efter er et andet sted på vores side, f.eks hvis du leder efter hundeudstyr eller eller ting som våben og optik. Her i kategorien har vi altid en fast lav og billig pris på alt vores jagtudstyr, samt har vi engang imellem en form for udsalg eller outlet, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt jagtudstyr tilbud. Find dit jagtudstyr lige her hos Korsholm.

Billede med information og muligheden for ombytning

Vi har altid 100 dages fri ombytning

Billede af informationen om at vi har prismatch

Vi prismatcher alle danske webshops

Billede med information om at vi har en stor fysisk butik i Danmark

Stor fysisk butik +3.000m2

Billede med information omkring alle de mange produkter vi har

Over 35.000 unikke varenumre