Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Udsigtskikkerter

 

Udsigtskikkerter er perfekte til de naturentusaster, som sætter ekstra pris på at observere naturens smukke dyr og landskaber. Hos Korsholm finder du en lang række af udsigtskikkerter i højeste kvalitet fra nogle af de mest populære brands i branchen. Heribland finder du bl.a. udsigtskikkerter fra Swarovski, Hawke, Zeiss og Nikon. I vores sortiment af udsigtskikkerter er prisniveauet utrolig blandet, hvor du finder en række af billige udsigtskikkerter med kvaliteterne i orden samt en række af udsigtskikkerter, der virkelig er toppen af poppen inden for optik til dyrespotting.

 

Brand

Viser alle 33 produkter

pr. side

Viser alle 33 produkter

pr. side

Hvor meget forstørrelse skal jeg bruge?

Som udgangspunkt afhænger det af, hvilket formål du skal bruge udsigtskikkerten til. Er det til at stille op ved vinduet, for at kigge på dyrene i haven, eller har du en interesse for at studere fulgevildt i naturen? Hvis du ikke er hardcore spotter, kan du nøges med en udsigtskikkert der forstørrer helt nede fra 16-48x. Ofte er 16-48x forstørrelse mere passende til spotting nær huset end 20-60x forstørrelse, da du sjældet har brug for at zoome 60x på så tæt hold. Har du derimod stor interesse for at kigge på naturens fuglevildt, anbefaler vi at vælge en udsigtskikkert, som forstørrer 20-60x. På den måde kan du se selv de mindste detaljer på fuglene.

 

Brug altid et stativ

Når du opererer med optik, med helt op til 60x forstørrelse, er det umuligt at holde stille uden et kikkertstativ. Derfor anbefaler vi klart at anskaffe sig et stativ for at bedste brugeroplevelse. Højden på kikkertstativerne er justerbare, og passer dermed næsten til alle.