Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Sigtekikkerter

På denne side finder du et stort udvalg af kvalitets sigtekikkerter til skarpe priser. Vi har riffelkikkerter i med alle montagetyper, om du er på udkig efter standard størrelser som 25,4 mm eller 30 mm, eller du vil have sigtekikkerter med skinne eller 34 mm. Derudover finder du optik med alle forstørrelser, hvor der selvfølgelig er en lang række sigtekikkerter med de gængse forstørrelser så som 3-9x50, 2,5-10x50 og 3-12x56. Hvis du skyder på tæt hold, kan du også finde drivjagtskikkerter.

Det er blevet meget populært af benytte belyst sigte, og vi har derfor et bredt udvalg af sigtekikkerter med belyst sigte. Her finder du også riffelkikkerter fra kendte brands. Vi har highend optik fra brands så om Zeiss, Swarovski og Kahles. Derudover finder du også riffelkikkerter, hvor balancen mellem pris og kvalitet er i højsæde fra brands så som Leupold, Docter, Hawke og Nikko Stirling.

 

Montagetype
Forstørrelse
Belyst sigte
Brand
Kategori

Viser alle 174 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 174 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5