Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Sigtekikkerter

Sigtekikkert

Her i kategorien kan du finde hele vores udvalg af nye sigtekikkerter til jagt. Så hvis du leder efter en ny sigtekikkert, så er du kommet til det helt rigtige sted, men hvis du hellere vil se noget brugt optik, kan du prøve at kigge i vores kategori med brugte sigtekikkerter, eller se vores fulde sortiment af jagtoptik. Find din næste sigtekikkert lige her hos Korsholm.

 

 

Sigtekikkert mærkerViser alle 158 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Viser alle 158 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Generelt om vores kategori med nye sigtekikkerter

På denne side finder du et stort udvalg af kvalitets sigtekikkerter til skarpe priser. Vi har riffelkikkerter i med alle montagetyper, om du er på udkig efter standard størrelser som 25,4 mm eller 30 mm, eller du vil have sigtekikkerter med skinne eller 34 mm. Derudover finder du optik med alle forstørrelser, hvor der selvfølgelig er en lang række sigtekikkerter med de gængse forstørrelser så som 3-9x50, 2,5-10x50 og 3-12x56. Hvis du skyder på tæt hold, kan du også finde drivjagtskikkerter.

Det er blevet meget populært af benytte belyst sigte, og vi har derfor et bredt udvalg af sigtekikkerter med belyst sigte. Her finder du også riffelkikkerter fra kendte brands. Vi har highend optik fra brands så om Zeiss, Swarovski og Kahles. Derudover finder du også riffelkikkerter, hvor balancen mellem pris og kvalitet er i højsæde fra brands så som Leupold, Docter, Hawke og Nikko Stirling.

 

Her i kategorien finder du et stort udvalg af sigtekikkerter og riffelkikkerter til jagt. Vi har altid en fast lav og billig pris på vores sigtekikkerter samt har vi en gang imellem en form for udsalg, hvor du kan være heldig at finde et ekstra godt sigtekikkert tilbud. Så uanset om du leder efter en Leupold sigtekikkert eller er Zeiss sigtekikkert, så kan du finde det her hos Korsholm.

Her i kategorien kan du se alle vores sigtekikkerter, hvis du hellere kun vil se vores udvalg af brugte, kan du prøve at kigge i vores kategori med brugte sigtekikkerter. Her i kategorien kan du finde et stort udvalg af mange forskellige sigtekikkerter og riffelkikkerter, om du så leder efter lang distance sigtekikkerter eller nogle der er optimale på kortere distancer. Find din sigtekikkert lige her hos Korsholm.