Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Rødpunktsigter

Det er utrolig vigtigt ikke af gå på kompromis med kvaliteten, når du vælger rødpunktsigter, da de kan blive udsat for lidt af hvert pga. den høje intensitet under brug. Hos Korsholm finder du et stort udvalg af rødpunktsigter fra nogle af de mest populære brands i verden. Du kan bl.a. finde red dot optik fra Aimpoint, som er noget af de hotteste optik for tiden. Derudover kan du også finde kvalitets drivjagtgsoptik fra Docter, Zeiss, Hawke m.v. 

 

Brand

Viser alle 38 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Viser alle 38 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Hvornår bruger man et rødpunktsigte?

Et rødpunktisgte er et sigtemiddel uden forstørrelse. Rødpunktsigter benyttes til skud på kort afstand, og er yderst effektive i situationer, hvor det skal gå stærkt. Grundet det er optik uden forstørrelse, kan du have begge øjne åbne, når du sigter, uden at ødelægge din præcision. At du kan have begge øjne åbne på samme tid, gør, at du har meget lettere ved at orientere dig, da dit synsfelt ikke indsnævres af rødpunktsigtet. På trykjagter og drivjagter er et rødpunktsigte det perfekte optik, og kan klart anbefales til vildsvinejagt.