Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Kikkert med afstandsmåler

Her i kategorien finder du vores udvalg af kvalitets kikkerter med afstandsmåler. Vi tilbyder et kvalificeret udvalg fra mærker som Zeiss, Leica & Swarovski. Tag et kig i vores nedenstående sortiment og find den kikkert med afstandsmåler, som passer perfekt til dig og dine behov.

Viser alle 15 produkter

pr. side

Viser alle 15 produkter

pr. side

Kikkert med afstandsmåler

En kikkert med afstandsmåler kan være en traditionel håndholdt kikkert med en indbygget afstandsmåler. En kikkert med afstandsmåler er super smart at benytte til diverse formål, hvor du ønsker at kende afstanden mellem dig og et objekt. Dette kan i sært være smart inden for jagt, når du skal tilrettelægge dit skud efter din placering i forhold til vildtet. Derudover kan kikkerter med afstandsmåler også anvendes i eksempelvis golfverdenen. En kikkert med afstandsmåler virker lidt som på samme måde, hvorpå en flagermus vurdere afstande. En flagermus udsender lydbølger, som reflekteres tilbage til dyret, hvorved den kan vurdere hvor langt der er til forskellige objekter og overflader. En kikkert med afstandsmåler virker på samme vis, hvor flagermusen anvender lydbølger anvender en kikkert med afstandsmåler elektromagnetisk lys i form af infrarød stråling. Kikkerten med afstandsmåler opfanger den reflekterede stråle, hvorved den kan angive, hvor langt der er til det ønskede objekt. Man siger, at der overordnet set findes tre funktioner indenfor afstandsmålere. Disse er HCD, LOS og Scan, som vil blive uddybet her nedenfor. 

HCD står for Horizontal Component Distance, som er den hyppigst anvendte funktion. Som navnet angiver måler denne funktion den horisontale afstand, hvorved det er ønsket at være på et fladt areal. Som en ekstra fordel er målingerne ved HCD korrigeret for eventuelle hældninger, som gør målingerne yderst præcise, dette gør HCD funktion til en yderst anvendt funktion i kikkerter med afstandsmålere..

Derudover findes der også funktionen LOS, som står for Line Of Sight, som er den mest benyttede funktion af jægere. Ved denne funktion i kikkerter med afstandsmålere får du oplyst afstanden til vildtet, samt hældningen. Dette giver dig gode betingelser for at tilrettelægge dit skud således, at du nedlægger byttet med de mest optimale betingelser.

Den sidste funktion vi vil fortælle om er SCAN. Det unikke ved denne funktion er at den bruges i kikkerter med afstandsmålere til at måle afstanden mellem brugeren til objekter i bevægelse. Dette gør at du nemmere kan nedlægge vildtet også om de eventuelt skulle prøve at slippe væk. Dette gør denne funktion yderst velegnet til mere aktiv jagt.

Hos Korsholm tilbyder vi et bredt udvalg af kikkerter med afstandsmåler. Dette gælder både håndkikkerter og sigtekikkerter. Vi tilbyder kvalitets kikkerter med afstandsmåler fra en række brands her i blandt Leica, Swarovski og Zeiss, som kan give dig en super oplevelse på din næste tur. Du kan klikke ind på ovenstående produkter i kategorien for at læse mere om de specifikke kikkerter med afstandsmåler.

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde den helt perfekte kikkert med afstandsmåler, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ift. specialfragt er dette 299DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.