Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

J:son Scuds light olive

Varenr.: 851-N-1250

Varen er udsolgt

22,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Tangloppen er fundet i overflod i hele Norden. Den bor i både søer, åer og elve og er aktiv året rundt. Der er variationer i farve og størrelse. Tanglopperne er vigtige for fisk i alle størrelser, og er ofte en stor del af biomassen i vandene. De fleste arter af tanglopper foretrækker at leve på lavt vand, og det er en af ​​de vigtigste faktorer til, hvorfor de er vigtige for fluefiskeren. Undersøgelser, der er foretaget viser, at i mange vande udgør tangloppen omkring 20% af fiskene kost.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...