Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

J:son Caddis Adult - Onyx Black

Varenr.: 196397
27,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Vårfluer er blandt de mest almindelige insekter som ørred og mange andre fiskearter lever af. I mange områder rundt om i verden, de er endda den vigtigste fødekilde. Alle faser af vårfluens livscyklus er vigtigt for både fisk og fluefisker. De voksne vårfluer er af interesse både som nyklækkede og i den tid, hvor hunnen lægger sine æg. Afhængig af art, vil hun enten droppe æg fra overfladen, dykke ned i vandet for at vedhæfte æggene på sten, sten eller vegetation.

J:Son Caddis er en Imitation af  fuldt udvoksede og bevingede vårfluer. Denne flue efterligner flere af vores større vårfluer, herunder inden for familier Hydropsychidae og Rhyacophilidae. Disse findes i hele Norden og er mest aktive i løbet af aftenen og natten. Vårfluer klækker normalt mellem juni og august.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.