Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Härkila Fjalar Jakke

Varenr.: 100118025

Fjalar Jacket er lavet i blanding af 50% uld og 50% polyester, så jakken ikke bare har alle uldens gode egenskaber, men også er slidstærk. 

Leveringstid: 1-3 dage

1.999,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Jakke fra Härkila

 

På indersiden er den foret med et tykt lag sherpafleece, og inden i er den isoleret med varm og åndbar 100 grams HD WOOL® Active Insulation. Jakken har høj krave, to frontlommer med trykknapper samt en mindre lomme på brystet til mobiltelefon eller lignende. Den har derudover en 2-vejs-lynlås, der er dækket af en stormflap med trykknapper.

 

Farve: Willow Green/Black

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...