Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Hardy Zephrus FWS 9' #5

Varenr.: 147395
En smuk og velskabt allrounder til ferskvandsfiskeriet
5.299,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

 

Hardy Zephrus FWS  "Fresh Water Series" er designet til det letttere fiskeri hvor delikate præsentationer ofte en en nødvendighed og hvor du selv med korte kast, let kan mærke aktionen og fornemme din flueline i kastet. Samtidig har stængerne kræfter til længere kast med rigtig god kontrol og præcision. Så om du kaster, fisker eller fighter, så garanterer vi, at Zephrus leverer en sublim fiskeoplevelse.

Stængerne er designet og fremstillet med Sintrix 440 som sætter ny standard for holdbarhed indenfor ultralette fluestænger. Klingen er fittet med klassekomponenter så som; Fuji® titanium skydeøjer og REC® Black pearl recoil øjer. Zephrus stængerne leveres i et elegant aluminiumsrør med indgraveret låg.

Hardy Zephrus FWS (fresh water series)
En smuk, velskabt serie fremstillet i superstærkt kulfiber og med en formidabel silkeblød aktion som er jævn og som er som skabt til ferskvandsfiskeri i søer og åer. Denne 5'er her er ingen undtagelse og er en fremragende allrounder som du kan bruge til et utal af  fiskesituationer.

Længde:  9'

Transportlængde: 74 cm

AFTM: # 5 eller 13-14 gram

Vægt:  81 gram

Dele: 4

Transportrør: ja

Garanti: Læs mere om Hardy Garanti

Producentens hjemmeside: Hardy

Zephrus findes i 3 varianter til forskellige typer af fiskeri.
AWS = All Water Series
FWS = Fresh Water Series
SWS = Saltwater Series

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.