Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Hardy Zephrus AWS 13'6" #8/9

Varenr.: 120177
Her leverer Hardy en stang med saft og kraft og fiskeglæde i overflod - uanset vandstand...

Leveringstid: 1-3 dage

8.699,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

En 13'6" er en længde og en stang med så mange ressourcer, hvor næsten ingen elve er for store. Er du en dreven kaster og kan du fyre op under et 36 grams skydehoved, så kan du også dække stort set alle fiskepladser. Her leverer Hardy en stang med saft, kraft og fiskeglæde i overflod - uanset vandstand.

Hardy Zephrus AWS eller "All Water Series" er designet til at bygge bro mellem det lette ferskvandsfiskeri og det tunge fiskeri i saltvand. Alle modeller kan tåle saltvand og er monteret med stærke hjulholdere med carbon eller alu indlæg. Aktionen er hurtigere og du får mere kraft at kaste med end FWS serien.

Stængerne er designet og fremstillet med Sintrix 440 som sætter ny standard for holdbarhed indenfor ultralette fluestænger. Klingen er fittet med klassekomponenter så som; Fuji® titanium skydeøjer og REC® Black pearl recoil slangeringe. Zephrus stængerne leveres i et elegant aluminiumsrør med indgraveret låg.

Se Hardy Zephrus i butikken og prøv den i vores kastepool.

Længde:  13"6"

Transportlængde: 107 cm

AFTM: # 8/9 eller 34-38 gram

Vægt: 215 gram

Dele: 4

Transportrør: ja

Garanti: Læs mere om Hardy garanti

Producentens hjemmeside: Hardy

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...