Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Hardy Zephrus AWS 10" #7

Varenr.: 810-ZA967
Hardy Zephrus AWS - Stærk allrounder med en hurtig aktion.

Pris: 5.799,00 kr

Special Price 3.999,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Hardy Zephrus AWS eller "All Water Series" er designet til at bygge bro mellem det lette ferskvandsfiskeri og det tunge fiskeri i saltvand. Alle modeller kan tåle saltvand og er monteret med stærke hjulholdere med carbon eller alu indlæg. Aktionen er hurtigere og du får mere kraft at kaste med end FWS serien.

Stængerne er designet og fremstillet med Sintrix 440 som sætter ny standard for holdbarhed indenfor ultralette fluestænger. Klingen er fittet med klassekomponenter så som; Fuji® titanium skydeøjer og REC® Black pearl recoil øjer. Zephrus stængerne leveres i et elegant aluminiumsrør med indgraveret låg.

Model 796 er som skabt til dansk kystfiskeri. Den er let og har et kraftoverskud som bare higer efter blæsende situationer.

Længde:  10"

Transportlængde: 80 cm

AFTM: # 7

Vægt: 114 gram

Dele: 4

Transportrør: ja

Garanti: Læs mere om Hardy Garanti

Producentens hjemmeside: Hardy

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.