Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Hardy Ultralite MTX-S 7000 7/8/9

Varenr.: 158937

Hardy i England har til 2020-sæsonen videreudviklet en af deres mest populære fluehjul i nyere tid, nemlig det ultra-lette Hardy Ultralite MTX, som blev introduceret i 2017, og som var Hardy´s første hybrid-hjul fremstillet ved brug af en banebrydende Hybrid Carbon-konstruktion. 


Hardy introducerer nu det nye Hardy Ultralite MTX-S, der foruden at have fået et kosmetisk facelift, nu også er blevet forsynet med et nyt forseglet bremsesystem, der er designet til effektivt at modstå indtrængende snavs, sand og vand. 


Hybrid Carbon-konstruktionen af hjulrammen giver en perfekt balance mellem styrke og lethed i et smukt design, og i kombination med det nye forseglede bremsesystem, er hjulet som skabt til krævende saltvandsfiskeri, hvilket resulterede i, at Hardy Ultralite MTX-S løb med førstepræmien ved dette års EFFTEX-messe for ”Bedste nye fluehjul”. 


Hardy Ultralite MTX-S er desuden forsynet med en særdeles brugervenlig og let-justérbar ”Color Code”-bremseknap, der sikrer fuld kontrol af bremsen under fights.


3.999,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Specifikationer

  • Hybrid Carbon Fibre / Alloy Main Frame

  • Nyt forseglet Carbon Fibre Disc Drag System, der sikrer bremsen mod indtrængende vand og snavs, og giver en blød og kraftfuld bremse med enestående kontrol

  • Ultralet og elegant design

  • ”Color Code”-bremseregulator for let og præcis bremsejustering.

Lineklasse: 5/6/7

Diameter: 99mm

Vægt: 137g

Linekapacitet: WF6 + 80m (20lb backing)

Vendbar: Ja, venstre og højre hånds indspinning

Etui: Neopren med plads til spoler og hjul

Garanti: Hardy garanti

Producentens hjemmeside: Hardy

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.