Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Hardy HBX Test bag

Varenr.: 842-5082
1.999,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Hardy Test bag Fisketaske

Hardy taskerne er ikke bare kult, klassisk og krammekvalitet. Designet er faktisk gammelt og giver associationer om den tid hvor din far eller bedstefar var lystfiskeriets orakel og store vismand. Den som vidste alt om fiskeri, dets mysterier og alt det rigtige grej. Det er old school når det er allerbedst.

Tasken er fremstillet i det utrolig slidstærke materiale kanvas og andre lækre detaljer i læder samt messing metaldele, som ikke ruster. Denne taske vil bære alt, hvad du behøver ved åen og mere til. Fantastisk allround taske med to store lommer og aftagelig vandtæt indlæg.

Mål: 38x30 cm.

Made in England

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.