Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Hardy Shadow 10' #7

Varenr.: 127960
Smuk klassiker til fiskeri efter havørred og laks i åerne.
3.199,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Hardy Shadow

Hardy Shadow er opgraderet fra 2018 som leverer en "cutting edge performance" med den nye SINTRIX® 220 kulfiber konstruktion er derfor designet og bygget omkring et avanceret mandril design, for at opnå den perfekte balance mellem kraft, finesse og styrke. 

Aktionen er medium til hurtig med ultra jævn og hurtig afladning. Så derfor kan du på korte distancer tydeligt mærke fluelinen og det giver rigtig god linekontrol og den fornemmelse fortsætter på de længere distancer også.

Klingen fremstår eksklusiv og elegant i den dybrøde farve og er monteret med sorte Etbenede "GLX øjer" under sorte bekiklinger. Der er Half Welsh håndtag og hjulholder med Burl wood indsats på de lettere stænger  op til klasse 6 og Full Welsh håndtag, fightbutt og aluhjulholder på klasse 6 stænger og opefter. 

Søger du en prisgunstig enhåndsstang til havørred og laks i strømvand, så er denne stang her et rigtig godt bud. Den er tilpas kraftfuld og alligevel lidt dyb i aktionen.

Se alle Hardy Shadow stængerne i butikken og prøv dem i vores kastepool

Længde: 10'

Transportlængde: 81 cm

Lineklasse: 7

Kastevægt: WF 7 eller 17 gram

Håndtag:  Full Welsh

Vægt:  117 gram

Dele: 4

Transportrør: ja

Garanti: Læs mere om Hardy Garanti

Producentens hjemmeside: Hardy

 

  Finanseringsmuligheder

  Finanseringsmuligheder

  Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

  1)

  I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

  2)

  Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

  3)

  Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

  Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.