Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Hardy Demon 13'9" #9/10

Varenr.: 127947-139
Hardy Demon - Topklasse stænger i "midrange" klassen
5.799,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Hardy Demon

Uha! en 9/10'er og med en længde der kan styre fluelinen i strømmene på større vande som eksempelvis Gaula. Demon 13'9" giver dig kræfter og længde til at møde stømme

du længde passer perfekt til fiskeri mange steder her i Norden. Power og sensitivitet pakket smukt ind. Den kan med lethed håndtere synkeliner og samtidig præsentere små lette laksefluer på lange forfang. 

Længde:  13'9"

Transportlængde: 110 cm

AFTM: # 9/10 -  31-34 gram

Vægt: 245 gram

Dele: 4

Transportrør: ja

Garanti: Læs mere om Hardy garanti

Producentens hjemmeside: Hardy 

Hardy Demon

Den nye Demon serie er fuldt ud nydesignet og er lettere og er blevet hurtigere end forgængeren "Jet"  Stængerne er fremstillet i Sintrix 330 for øget styrke i forhold til vægt og er også forbedret i håndbalancen. Serien dækker over en bred vifte af stænger, der dækker enhvert brug fra små stømme, gennem teknisk nymfefiskeri, saltvand, Switch og til tohånds laksefiskeri.

En metallisk oliven klinge i SINTRIX® 330 er monteret med Fuji's elegante øjer. 6061 aluminiumshjulholder med flot træindlæg på de lettere stænger. En virkelig gennemført og stilren stangserie som fortjener at blive set og rørt ved.

Demon stængerne leveres i et elegant aluminiumsrør med indgraveret låg.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.