Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Hardy Carryall

Varenr.: 842-5085

Varen er udsolgt

1.699,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

 

Hardy Carryall Fisketaske

 Hardy taskerne er ikke bare kult, klassisk og krammekvalitet. Designet er faktisk gammelt og giver associationer om den tid hvor din far eller bedstefar var lystfiskeriets orakel og store vismand. Den som vidste alt om fiskeri, dets mysterier og alt det rigtige grej. Det er old school når det er allerbedst.

Det velkendte look, klassisk og simpelt er årsagen til, at Hardy stadigvæk har stor succes med deres fisketasker. Taskerne er fremstillet i det utrolig slidstærke materiale kanvas og andre lækre detaljer i læder samt messing metaldele, som ikke ruster. Carryall er den største Hardy taske – ideel for fiskere med store krav og meget grej. Tasken er med et stort rum, samt to mindre frontlommer. Suveræn kvalitet.

Mål: 46x38 cm.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...