Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Hardy Bouglé 4 #9/10/11

Varenr.: 120354
Vanvittigt smukt hjul - den første model blev fremstillet til Louis Bouglé for 110 år siden i Alnwick, England.

Leveringstid: 1-3 dage

4.499,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Hardy Bouglé

Det første hjul blev fremstillet  til Louis Bouglé for 110 år siden i Alnwick, England.
Det første Hardy Bouglé hjul blev katalogiseret i 1903 , og var, som det stadig er den dag i dag , en variant af det berømte Hardy Perfect hjul.

Varianten her, var  oprindeligt et stort ønske fra franskmanden Louis Bouglé. En yderst kyndig fisker og konkurrence kaster, der anmodede Hardy om at producere et hjul med en god linekapacitet og som forblev let nok til at skabe balance på stængerne mellem 120-220 gram.

Fra denne indledende anmodning fra Bouglé, blev modellen mere og mere populær og endte med at blive til en af ​​de mest berømte fluehjul i lystfiskerhistorien.

Den variant du  ser her af Bouglé blev lanceret p.g.a. hjulets 110 års fødselsdag i 2013 . Et smukt hjul i aluminium og komponenter i messing.; Med en håndpoleret , dyb eloxeret "perlesølv" finish.  fremstår hjulet ufatteliigt smukt og klassisk.

Bouglé er med stolthed lavet af hjulmagerne i Alnwick . Hjulet bliver leveret i et lækkert engelsk fremstillet etui iblødt læder med for i fåreskind.

Bouglé  4"

Designet er afledt af den legendariske Hardy Perfect. Et fantastisk smukt hjul med klassiske linjer. Hjulet er monteret med kuglelejer for super blød gang.

Vægt: 224gr.

Linekapacitet: DT10 + 225 m

Backing: 30 lbs  

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...