Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Hardy Bouglé 3 1/2" #5/6/7

Varenr.: 120353
Vanvittigt smukt hjul - den første model blev fremstillet til Louis Bouglé for 110 år siden i Alnwick, England.
4.299,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Hardy Bouglé Fluehjul

Det første hjul blev fremstillet  til Louis Bouglé for 110 år siden i Alnwick, England.
Det første Hardy Bouglé hjul blev katalogiseret i 1903 , og var, som det stadig er den dag i dag , en variant af det berømte Hardy Perfect hjul.

Varianten her, var oprindeligt et stort ønske fra franskmanden Louis Bouglé. En yderst kyndig fisker og konkurrence kaster, der anmodede Hardy om at producere et hjul med en god linekapacitet og som forblev let nok til at skabe balance på stængerne mellem 120-220 gram.

Fra denne indledende anmodning fra Bouglé, blev modellen mere og mere populær og endte med at blive til en af ​​de mest berømte fluehjul i lystfiskerhistorien. Den variant du ser her af Bouglé blev lanceret p.g.a. hjulets 110 års fødselsdag i 2013 . Et smukt hjul i aluminium og komponenter i messing.; Med en håndpoleret , dyb eloxeret "perlesølv" finish fremstår hjulet ufatteliigt smukt og klassisk.


Bouglé er med stolthed lavet af hjulmagerne i Alnwick . Hjulet bliver leveret i et lækkert engelsk fremstillet etui iblødt læder med for i fåreskind.

Designet er afledt af den legendariske Hardy Perfect. Et fantastisk smukt hjul med klassiske linjer. Hjulet er monteret med kuglelejer for super blød gang.

Vægt: 133 gram

Linekapacitet: DT6+ 80 meter

Backing: 20 lbs  

Garanti: Læs mere om Hardy Garanti

Producentens hjemmeside: Hardy

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.