Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Guideline Vosso Dark Grey 911

Varenr.: 102947-2

Vosso har uden tvivl været Guidelines mest spændende hjulprojekt. Med en 3 år lang udviklingsproces er de stille og roligt kommet frem til et bundsolidt og moderne hjul med nye designfunktioner. Vosso kombinerer et frækt og markant design med en superstabil konstruktion med hel indvendig ramme (full frame). Bremsesystemet er opbygget i en kombination af carbon og rustfrie bremseskiver - helt upåvirket af ydre faktorer, så som temperatur, fugt og støv.


3.599,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Black Nickel finishen og den røde cylinder giver et diskret og sobert udseende. Bremsen justeres med den store forsænkede bremseknap og har et bredt spekter af indstillinger. Det giver en perfekt finjustering af bremsen og som er med til som sænke risikoen for "over-justering" i kampens hede.

En speciel hjulfod er nærmest integreret og forsænket i hjulet. Det bringer fluehjulet nærmere stangen og reducerer drejemomentet samt giver en bedre balance.

På undersiden sidder en lille diskret forfangsholder som gør at forfangsspidsen ikke filtrer ind i den underliggende flueline. Vosso er lavet til fiskeri efter laks, havørred, steelhead og tropiske arter. Hjulene er lette, men har en rigtig stiv og stærk konstruktion. Med en lidt overdimensioneret diameter kan du hurtigt få kørt line på hjulet og med spolens udformning er der masser af plads til backing.

 

 

Farve: Dark Grey

Vendbar: Ja, venstre eller højre hånds indspinning

Garanti: Guideline garanti

Producentens hjemmeside: Guideline

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.