Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Guideline Vosso 79

Varenr.: 802-Vosso_7

Leveringstid: 1-3 dage

3.549,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Guideline Vosso 79 Fluehjul

Vosso har uden tvivl været Guidelines mest spændende hjulprojekt. Med en 3 år lang udviklingsproces er de stille og roligt kommet frem til et bundsolidt og moderne hjul med nye designfunktioner. Vosso kombinerer et frækt og markant design med en superstabil konstruktion med hel indvendig ramme (full frame). Bremsesystemet er opbygget i en kombination af carbon og rustfrie bremseskiver - helt upåvirket af ydre faktorer, så som temperatur, fugt og støv.

Black Nickel finishen og den røde cylinder giver et diskret og sobert udseende. Bremsen justeres med den store forsænkede bremseknap og har et bredt spekter af indstillinger. Det giver en perfekt finjustering af bremsen og som er med til som sænke risikoen for "over-justering" i kampens hede.

En speciel hjulfod er nærmest integreret og forsænket i hjulet. Det bringer fluehjulet nærmere stangen og reducerer drejemomentet samt giver en bedre balance.

På undersiden sidder en lille diskret forfangsholder som gør at forfangsspidsen ikke filtrer ind i den underliggende flueline. Vosso er lavet til fiskeri efter laks, havørred, steelhead og tropiske arter. Hjulene er lette, men har en rigtig stiv og stærk konstruktion. Med en lidt overdimensioneret diameter kan du hurtigt få kørt line på hjulet og med spolens udformning er der masser af plads til backing.

Vosso fåes i 79, 911 og 1113 - Størrelser som passer til tungere enhåndsfiskeri, switch- og tohåndsfiskeri.

Model: 911   -   # 7-9

Diameter: 106 mm

Vægt: 205 gram

Linekapacitet:  200 m 30 LB

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...