Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Guideline Stoked DH 13' #8/9

Varenr.: 164523

Stoked 13’ # 8/9


.13’ # 8/9 har i mange år været en af ​​vores mest populære for et alsidigt fiskeri efter laks og havørred. Den findes nu i en meget overkommelig version, der på ingen måde mangler kvaliteter.


Det er en herlig stang som du kan bruge overalt i Danmark hvor der fiskes efter laks. I Norge/Sverige er det fiskeri i små og mellemstore elve eller i de lidt større ved lavere sommervandstand. Længden kombineret med den lave vægt gør denne fluestang meget let at håndtere for fiskere på alle niveauer.


Til klassiske nordiske fiskestil (scandi / spey) anbefaler Guideline følgende liner: 3D Compact 33 gram # 8/9 skydehoveder eller 4D Compact Multi Tip med 25 gram klump og en tip på 7 gram i 12’. Skal stangen belastes til Skagit fungerer 4D Compact Multi Tip 29 gram med 12’ tip på 7 gram helt perfekt.


2.469,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Længde: 13'

Lineklasse: #8/9

Kastevægt: 31-34 gram

Dele: 4

Stangtype: To-hånds

Transportrør: Ja

Transportlængde i rør: 110 cm

Garanti: Læs mere om Guidelines Garanti

Producentens hjemmeside: Guideline

Stangdetaljer og miljøhensyn

Stoked klingen fremstår i en flot ”gennemsigtig” olivengrøn metallic finish. Nye, diskrete korkhåndtag uden gummikork-indsatser. Dette reducerer brugen af ​​epoxy i håndtaget. Alle modeller har fightbutt undtagen i # 4 og # 5.

På alle beviklinger er påført en epoxybelægning med en meget lav koncentration af skadelige kemikalier. Testet og godkendt som et produkt med et lavt miljøaftryk. Dette giver bedre arbejdsforhold for dem, der monterer stangen, og reducerer sundhedsrisici til et minimum.

Stangen har hårdtforcronede slangeringe.

Transportrørslåg og yderstof er fremstillet af genanvendt polyester leveret af REPREVE ™.

Stangrøret er lavet af genanvendelig polypropylen (PP), som er lettere og har 20% mindre diameter end standard PVC-rør. Dette giver besparelsesvægt og volumen i fragt på alle niveauer. Polypropylen har en meget god holdbarhed og kan smeltes om til piller, så den kan bruges til nye produkter.

REPREVE ™ er den førende og mest pålidelige producent af tekstiler fremstillet af genbrugsmaterialer (inklusive plastflasker). Produkter lavet med REPREVE ™ gør en forskel.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.