Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Guideline Stoked DH 12' #7/8

Varenr.: 164522

Stoked 12 '# 7/8


Denne 7/8’er er helt klart førstevalget, hvis du leder efter en let tohåndsstang. Den har samtidig kraft nok til at håndtere større fluer, grove fisk og en bred vifte af forskellige liner og kasteteknikker. Dent er størrelsen til de danske lakse- og havørredåer samt små til mellemstore elve i f.eks. Norge.


Hvis du foretrækker Scandi / Spey kastestil og fisketeknik, anbefaler Guideline følgende liner. 3D Compact 30 gram # 7/8 skydehoved. Den findes i 7 forskellige denssiteter fra flydende til S2 / S5 / S7.


Eller vælg en 4D kompakt multispids med 22 gram krop og 12’ tip på 7 gram. Til fiskeri i Skagit-stil og tungere belastninger anbefales 4D Compact Multi Tip med 25 gram klump og en 10’ eller 12' tip i 7 gram.


2.399,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Længde: 12'

Lineklasse: #7/8

Kastevægt: 27-30 gram

Dele: 4

Stangtype: To-hånds

Transportrør: Ja

Transportlængde i rør: 102 cm

Garanti: Læs mere om Guidelines Garanti

Producentens hjemmeside: Guideline

Stangdetaljer og miljøhensyn

Stoked klingen fremstår i en flot ”gennemsigtig” olivengrøn metallic finish. Nye, diskrete korkhåndtag uden gummikork-indsatser. Dette reducerer brugen af ​​epoxy i håndtaget. Alle modeller har fightbutt undtagen i # 4 og # 5.

På alle beviklinger er påført en epoxybelægning med en meget lav koncentration af skadelige kemikalier. Testet og godkendt som et produkt med et lavt miljøaftryk. Dette giver bedre arbejdsforhold for dem, der monterer stangen, og reducerer sundhedsrisici til et minimum.

Stangen har hårdtforcronede slangeringe.

Transportrørslåg og yderstof er fremstillet af genanvendt polyester leveret af REPREVE ™.

Stangrøret er lavet af genanvendelig polypropylen (PP), som er lettere og har 20% mindre diameter end standard PVC-rør. Dette giver besparelsesvægt og volumen i fragt på alle niveauer. Polypropylen har en meget god holdbarhed og kan smeltes om til piller, så den kan bruges til nye produkter.

REPREVE ™ er den førende og mest pålidelige producent af tekstiler fremstillet af genbrugsmaterialer (inklusive plastflasker). Produkter lavet med REPREVE ™ gør en forskel.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.