Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Guideline Stoked 9' #6

Varenr.: 105336

Guideline Stoked 9' # 6


En lækker allrounder som du kan fiske med i søer, åer og elve efter ørred og stalling. Med denne lineklasse i hånden får du en stang som kaster længere og derfor også øger din fiskeradius. Kanon stang til Put & Take fiskeri og en enkelt kysttur efter havørred skal heller ikke stopppe dig.


1.199,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Længde: 9'

Lineklasse: 6

Kastevægt: 13-15 gram

Vægt: 96 gram

Dele: 4

Stangtype: Enhånds

Transportrør: Ja

Transportlængde i rør: 80 cm

Garanti: Læs mere om Guidelines Garanti

Producentens hjemmeside: Guideline

Stangdetaljer og miljøhensyn

Stoked klingen fremstår i en flot ”gennemsigtig” olivengrøn metallic finish. Nye, diskrete korkhåndtag uden gummikork-indsatser. Dette reducerer brugen af ​​epoxy i håndtaget. Alle modeller har fightbutt undtagen i # 4 og # 5.

På alle beviklinger er påført en epoxybelægning med en meget lav koncentration af skadelige kemikalier. Testet og godkendt som et produkt med et lavt miljøaftryk. Dette giver bedre arbejdsforhold for dem, der monterer stangen, og reducerer sundhedsrisici til et minimum.

Stangen har hårdtforcronede slangeringe.

Transportrørslåg og yderstof er fremstillet af genanvendt polyester leveret af REPREVE ™.

Stangrøret er lavet af genanvendelig polypropylen (PP), som er lettere og har 20% mindre diameter end standard PVC-rør. Dette giver besparelsesvægt og volumen i fragt på alle niveauer. Polypropylen har en meget god holdbarhed og kan smeltes om til piller, så den kan bruges til nye produkter.

REPREVE ™ er den førende og mest pålidelige producent af tekstiler fremstillet af genbrugsmaterialer (inklusive plastflasker). Produkter lavet med REPREVE ™ gør en forskel.

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.