Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Guideline Roller Bag

Varenr.: 842-GL roller

Guidelines nye Roller Bag er en perfekt rejsemakker på 2 hjul. Her får du en ekstra stor taske fremstillet i et stærkt vandtæt materiale. Roller Bag er udstyret med store, brede hjul som ikke "låser" på grusveje. Et overdimensioneret låg beskytter lynlåsen som også kan låses.


På toppen af låget findes en storgennemsigtig lomme og en stor vandtæt lomme. Tasken er udstyret med stærke håndtag på siderne og kompressionsremme gør den justerbar, så bagagen ikke rutcher rundt i tasken.


1.299,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Indvendigt finder du meshlommer til småting samt et STORT rum til waders, støvler og tøj. Med 150 liter i kapacitet, er dette en af de største og letteste tasker på hjul som findes på markedet. Den er rummelig nok til at gemme 4-delte 10 fods stænger og 6-delte 15 fods stænger.

Størrelse: 83 cm x 44 cm x 42 cm.

Vægt: 4,2 kg.

Volumen: 150 liter

Farve: Grå med sorte og orange detaljer.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.