Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Guideline Powertaper Compact 34 gram - I/S1/S2

Varenr.: 850-PTCMP78F-9

Som navnet antyder er Compact linerne fra Guideline ganske korte og derfor skræddersyet til dansk åfiskeri. Læs mere om densiteter, længder og vægte under produktinformation...


Pris: 599,00 kr

Special Price 349,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Power Taper Compact RTG

For over 10 år siden forespurgte vi Guideline om kompakte skydehoveder og WF liner til fiskeri i Danmark. De længder som fandtes på markedet var i vores øjne alt for lange til fiskeriet i de jyske åer. Ja selv i vores store brede Skjern å er en klumplængde på 12-13 meter alt for lang. I Karup å eller Kongeåen er problemet endnu værre. Derfor har vi i mange år tilpasset skydehoveder på 6-10 meter og det var ofte i meget høje lineklasser for, at få vægten til at passe. Efter 10 års plageri har Guideline endelig bøjet sig...

Selv om linerne er korte er de konfigureret efter Triple-D princippet og de bageste 60 cm er farvet fluoro gul for så du har bedre visiuel kontakt med linen. Løkkerne er monteret fra fabrikken. Nemmere bliver det ikke, så det er bare afsted til åen.

Flydende (farve; lys grøn)

Den flydende line er perfekt til lav sommervandstand, klart vand og små fluer.

Flyd/Hover/Sink1 (farve;lys blå)

Ideel sommerline hvor fluen skal fiske lige under overfladen. Du kan til en vis grad presse mere dybde på fluen med et hurtigt synkende polyforfang. en line der også egner sig til nattefiskeri i åerne.

Intermediate/ sink1/Sink 2 (farve; turkus grøn)

synke1/synke2 kombinationen er den mest populære linetype som Guideline har i programmet. Fisker fint i de øvre vandlag. Selve tippen synker med en 7.5 cm pr.sekund.

Intermediate/sink 2/sink 3

Rigtig god allround line til åerne og som kan fiskes med gennem hele sæsonen. Fisker du i vandløb med svagere vandtryk er linen perfekt i foråret også.

Intermediate/sink 3/sink 4 (farve; blå)

Vælg densiteten her for, at holde fluen nede, når strømmen er tungere. En line du kan anvende i mange af vores åer....også om sommeren. Tippen synker 12,5 cm pr. sekund

Intermediate/sink5/sink6  (farve; tan/brun)

Kommer fisken ikke til dig, må du komme til fisken. En line som har sin styrke i koldt vand og under forhold med høj vandstand. Her har du også en ideel line til mange norske elve også..Selv om linen er "tung" er den forbavsende let at trække fri af vandet. Synkeeffekt: 18,2 cm pr. sekund.

 

Lineklasse Længde Vægt
Single hand  #7/8 8,3-9,5 m 21 gram
Single hand  #8/9 8,3-9,5 m 24 gram
     
Double hand  #7/8 9,0-10,0 m 27 gram
Double hand  #8/9 9,2-10,3 m 30 gram
Double hand  #9/10 9,4-10,5 m 34 gram

Længden varierer efter densitet. Den flydende er længst

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.