Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Guideline Laxa 2.0 Waderssæt

Varenr.: 888-Guideline Laxa waderssæt

Med disse waders får du en trofast følgesvend gennem de næste mange år. De er slidstærke, pålidelige og ikke mindst komfortable. Laxa 2.0 er et par 4-lags waders med et vandsøjletryk på hele 20.000mm og åndbarhed på 5.000g/m2/24timer. Sammen med Laxa waders får du Laxa Felt og Traction Boot, som en del af sættet. Let og behagelig vadestøvle fremstillet i holdbar og hurtigtørrende nylon/syntetlæder. Nedre del er ydermere forstærket med gummi for at modstå slitage fra skarpe sten. En rigtig god vadestøvle, som enhver lystfisker vil sætte pris på.


Pris: 3.698,00 kr

Special Price 2.499,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Laxa Felt og Traction Boot

Let og behagelig vadestøvle fremstillet i holdbar og hurtigtørrende nylon/syntetlæder. Nedre del er ydermere forstærket med gummi for at modstå slitage fra skarpe sten. EVA mellemsålen øger komforten og giver en god støddæmpning på hårdt underlag. Støvlen er rummelig og relativ bred og passer derfor til de fleste skandinaviske fødder. Under bunden er Laxa støvlen udstyret med enten en filtsål eller en grovprofileret gummisål med pigge som sørger for et rigtigt godt vejgreb på de fleste underlag. Som en "støvle guide" skal det nævnes at bruger du normalt 43 i fodtøj vil du typisk skulle have en str 11 vadestøvle

En stærk og prisgunstig støvle til allroundfiskeriet… Størrelse 8 - 15

 

Hvilken størrelse støvle skal jeg vælge?

Her er et par eksempler på hvad du bør vælge:

Bruger du 41 i sko, bør du vælge en Laxa støvle i størrelse 9

Bruger du 43 i sko, bør du vælge en Laxa støvle i størrelse 11

Bruger du 45 i sko, bør du vælge en Laxa støvle i størrelse 13

Laxa Waders

Laxa er en gennemført åndbar waders, hvor du virkelig får fuld valuta for hver en krone. Waderen er fremstillet i et 4-lags materiale med en membran som modstår et 20000 mm vandsøjletryk. Laxa har 2 store brystlommer med vandafvisende lymlåse, bag disse forede fleece lommer til kolde hænder. Justerbare seler og elastisk vadebælte sørger for gode tilpasingsmuligheder. Grusmanchetter i solidt materiale med forstærkede stretchbånd. Anatomisk udformede neprensokker sørger for god komfort under hele fisketuren.

 

Waders egenskaber

- 4-lags waders

- Lodrette lynlås lommer

- Forede håndvarme lommer

- Inkl. vadebælte

- Neoprensokker

- Åndbar

- Bæredygtig overfladebehandling

 

Waders specifikationer

Materiale: 100% nylon Taslan med PFOA-fri DWR finish

Vandsøjletryk: 20.000 mm

Åndbarhed: 5.000 mm

 

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.