Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Guideline GL Large Roller Bag

Varenr.: 842-GL roller

Leveringstid: 1-3 dage

1.349,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Guidelines nye Roller Bag er en perfekt rejsemakker på 2 hjul. Her får du en ekstra stor taske fremstillet i et stærkt vandtæt materiale. Roller Bag er udstyret med store, brede hjul som ikke "låser" på grusveje. Et overdimensioneret låg beskytter lynlåsen som også kan låses. På toppen af låget findes en storgennemsigtig lomme og en stor vandtæt lomme. Tasken er udstyret med stærke håndtag på siderne og kompressionsremme gør den justerbar, så bagagen ikke rutcher rundt i tasken.

Indvendigt finder du meshlommer til småting samt et STORT rum til waders, støvler og tøj. Med 150 liter i kapacitet, er dette en af de største og letteste tasker på hjul som findes på markedet. Den er rummelig nok til at gemme 4-delte 10 fods stænger og 6-delte 15 fods stænger.

Størrelse: 83 cm x 44 cm x 42 cm.

Vægt: 4,2 kg.

Volumen: 150 liter

Farve: Grå med sorte og orange detaljer.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...