Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Guideline Experience Backpack 28L

Varenr.: 73080

Guidleine Experience er en mega fed rygsæk der er designet af fiskere til fiskere.  Et bæresystem med mange muligheder og innovatiove features. Se video og få mere information under produktinformaiton
1.339,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Guidleine Experience er en mega fed rygsæk der er designet af fiskere til fiskere. Den har en stor, elastisk lomme i Spandex til opbevaring af ekstra jakke, net eller til transport af et stangrør. Transportrøret sikres med velcro og går gennem bunden via en lomme, der er lukket, når den ikke er i brug.

Rygsækken har også sidelommer i Spandex og D-ringe til fastgørelse af tilbehør. Den mindre lomme foran er altid let tilgængelig og har flere rum med en sikkerhedslomme med lynlås. 

Det store hovedrum er delbart, så du også har mulighed for at transportere et drikkesystem med en slange (camelback). Indersiden er orange, hvilket gør det let at finde ting og sager i rygsækken. Experience har en behagelig rygstøtte som er foret og med mesh, der skaber ventilation mellem kroppen og rygsækken. Gode ​​polstrede bærestropper, der følger formen på skuldrene, gør rygsækken god at bære, når den er pakket.

Rygsækken har også aftagelige fastgørelseselementer, som du kan montere Experience Waistbag medium og Waistbag large på og bære dem som en chestpack. På undersiden er der et skjult regnslag, som du let kan trække over hele rygsækken, hvis det er nødvendigt. Alle lynlåse leveres af YKK.

Vægt: 850 gram. 

Kapacitet: 28 liter.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.