Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Guideline - Elevation T-PAC #9/10 14'

Varenr.: 164518

Den mest populære allround-model, der dækker al slags fiskeri og er det bedste kompromis, hvis du vil satse på én tohåndsstang. Medium hurtig aktion med hurtigt tilbageslag i klingen gør det let at kaste og fiske og samtidig energibesparende. 


Anbefaling til Scandi-stil: 3D Compact 37 gram # 9/10 skydehoved eller 3D+ hoveder i klasse # 9/10, hvis du vil have en mere standard længde af klumpen. 


Eller Compact Multi Tip 29 gram Body med en 9 grams tip på 12’. 


Eller Guidelines originale 4D Body i 26- eller 29 gram sammen med 9 grams 4D tip på 15 ' er også en meget god combo, der kaster langt og kontrolleret. 


Til det tungere og til Skagit-kast anbefales 4D på 32 gram (eller 35 gram) + en tip på 9 gram i 12’eller 15'


4.159,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Længde: 14'

Lineklasse: #9/10

Kastevægt: 35-38 gram

Dele: 6

Aktion: Medium hurtig

Transportrør: Ja

Transportlængde i rør: 85 cm

Garanti: Læs mere om Guidelines Garanti

Producentens hjemmeside: Guideline

BESKRIVELSE

Elevation er ikke kun banebrydende med det nyeste inden for materialer, produktionsteknologi men er også bygget med miljøvenlige komponenter. Denne stangserie er et nyt skridt i retning af Guidelines mål om mere bæredygtige produkter og serien her vil vise vejen til den fremtidige stangproduktion hos Guideline.  Der er arbejdet stenhårdt på detaljerne i disse stænger for at udvikle et seriøst og miljøbevidst alternativ for alle fluefiskere. Derudover har Guideline påbegyndt en helt ny teknologi med materialer, der gør Elevation til en ultramoderne serie.

 

Nye metoder til udvikling af klingerne giver Guideline mulighed for at kontrollere kraft og aktion meget mere præcist. Dette giver mulighed for at fjerne uønsket materiale i hver enkelt stangsektion for at gøre stængerne så lette som muligt uden at gå på kompromis med klingens styrke. Stængerne er ekstremt lette, responsive og er de mest solide standard stænger, de nogensinde har lavet. Elevation aktionen er kendetegnet ved en let og følsom spids med god stabilitet med en jævn progressiv bøjningskurve ned gennem klingen. Disse er meget spændstige og let kastende stænger, der tilgiver mange kastefejl og som samtidig genererer høj linehastighed. Du har let kontakt med hele klingen under alle typer af kast. Alt i alt er det avancerede fluestænger, der er egnede til fluefiskere på alle niveauer.

 

STANGDETALJER OG MILJØHENSYN

 

Ingen slibning af stængerne, hvilket giver unødvendigt affald. Klingen har et diskret spiralmønster og en mat coating som består af et specielt behandlet genanvendeligt PP-krympetape

Nye håndtag lavet af 3A kork uden gummikork indsatser. Dette reducerer brugen af ​​epoxy i håndtagene. Alle stænger har fightbutt - på de lettere modeller en lille diskret type.

Metalkomponenterne på hjulholderen er "clear anodized”, hvilket betyder en overfladebehandling uden ekstra farve, bly eller krom. Dette er den mindst giftige måde at gøre det på.

Alle beviklinger har et biobaseret epoxyklæbemiddel med en meget lav koncentration af skadelige kemikalier. Testet og godkendt som et topprodukt med et lavt miljøaftryk. Dette giver bedre arbejdsforhold for dem, der bygger stængerne og reducerer risikoen for helbredsproblemer til et minimum.

Stængerne er monteret med lette etbenede øjer og med KW type skydeøje, som forhindrer linen i at vikle sig sammen. Øjerne er rustfri med en pulverlakeret mørkegrå finish. Mest bæredygtige alternativ med tilstrækkelig hårdhed uden giftigt kromholdigt bly.

Transportrørslåg og yderstof er fremstillet af genanvendt polyester leveret af REPREVE ™.

Stangrøret er lavet af genanvendeligt polypropylen (PP), som er lettere og har 20% mindre diameter end standard PVC-rør.

Dette giver besparelsesvægt og volumen i fragt på alle niveauer. Polypropylen har en meget god holdbarhed og kan smeltes om til piller, så den kan bruges til nye produkter.

 

REPREVE ™ er den førende og mest pålidelige producent af tekstiler fremstillet af genbrugsmaterialer (inklusive plastflasker). Produkter lavet med REPREVE ™ gør en forskel.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.