Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Guideline - Elevation T-PAC #8/9 11'3"

Varenr.: 164515

Elevation SWITCH T- PAC 11'3 ”# 8/9 - 6-delt
Et powerhouse på godt 11’ som bare kaster længere og giver dig muligheder for at fiske større vandløb, end du troede var muligt. En model med bundsolide kraftressourcer i klingen til at håndtere tunge liner, hurtige synke densiteter og store fisk. En stang der også klarer åbne vestjyske vidder og vind til UG. På grund af. dens lave vægt og længde er stangen også et rigtig godt alternativ for de yngre fiskere, der har brug for en let tohåndsstang i starten af ​​deres karriere. 


Kombiner med nogle af nedenstående forslag, og du vil opdage, at stangen næsten kaster af sig selv. 


Scandi-stil-kaster anbefales  3D Compact 33 gram # 8/9 skydehoved eller 4D Compact Multi Tip på 25 gram med en 7 grams tip


For erfarne fiskere eller Skagit kastere fungerer 4D Compact 29 gram plus 7 grams tip på 10’ eller 12’ helt perfekt.
3.399,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Længde: 11'3"

Lineklasse: #8/9

Kastevægt: 29-32 gram

Dele: 6

Aktion: Medium hurtig

Transportrør: Ja

Transportlængde i rør: 69 cm

Garanti: Læs mere om Guidelines Garanti

Producentens hjemmeside: Guideline

BESKRIVELSE

Elevation er ikke kun banebrydende med det nyeste inden for materialer, produktionsteknologi men er også bygget med miljøvenlige komponenter. Denne stangserie er et nyt skridt i retning af Guidelines mål om mere bæredygtige produkter og serien her vil vise vejen til den fremtidige stangproduktion hos Guideline.  Der er arbejdet stenhårdt på detaljerne i disse stænger for at udvikle et seriøst og miljøbevidst alternativ for alle fluefiskere. Derudover har Guideline påbegyndt en helt ny teknologi med materialer, der gør Elevation til en ultramoderne serie.

 

Nye metoder til udvikling af klingerne giver Guideline mulighed for at kontrollere kraft og aktion meget mere præcist. Dette giver mulighed for at fjerne uønsket materiale i hver enkelt stangsektion for at gøre stængerne så lette som muligt uden at gå på kompromis med klingens styrke. Stængerne er ekstremt lette, responsive og er de mest solide standard stænger, de nogensinde har lavet. Elevation aktionen er kendetegnet ved en let og følsom spids med god stabilitet med en jævn progressiv bøjningskurve ned gennem klingen. Disse er meget spændstige og let kastende stænger, der tilgiver mange kastefejl og som samtidig genererer høj linehastighed. Du har let kontakt med hele klingen under alle typer af kast. Alt i alt er det avancerede fluestænger, der er egnede til fluefiskere på alle niveauer.

 

STANGDETALJER OG MILJØHENSYN

 

Ingen slibning af stængerne, hvilket giver unødvendigt affald. Klingen har et diskret spiralmønster og en mat coating som består af et specielt behandlet genanvendeligt PP-krympetape

Nye håndtag lavet af 3A kork uden gummikork indsatser. Dette reducerer brugen af ​​epoxy i håndtagene. Alle stænger har fightbutt - på de lettere modeller en lille diskret type.

Metalkomponenterne på hjulholderen er "clear anodized”, hvilket betyder en overfladebehandling uden ekstra farve, bly eller krom. Dette er den mindst giftige måde at gøre det på.

Alle beviklinger har et biobaseret epoxyklæbemiddel med en meget lav koncentration af skadelige kemikalier. Testet og godkendt som et topprodukt med et lavt miljøaftryk. Dette giver bedre arbejdsforhold for dem, der bygger stængerne og reducerer risikoen for helbredsproblemer til et minimum.

Stængerne er monteret med lette etbenede øjer og med KW type skydeøje, som forhindrer linen i at vikle sig sammen. Øjerne er rustfri med en pulverlakeret mørkegrå finish. Mest bæredygtige alternativ med tilstrækkelig hårdhed uden giftigt kromholdigt bly.

Transportrørslåg og yderstof er fremstillet af genanvendt polyester leveret af REPREVE ™.

Stangrøret er lavet af genanvendeligt polypropylen (PP), som er lettere og har 20% mindre diameter end standard PVC-rør.

Dette giver besparelsesvægt og volumen i fragt på alle niveauer. Polypropylen har en meget god holdbarhed og kan smeltes om til piller, så den kan bruges til nye produkter.

 

REPREVE ™ er den førende og mest pålidelige producent af tekstiler fremstillet af genbrugsmaterialer (inklusive plastflasker). Produkter lavet med REPREVE ™ gør en forskel.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.