Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Guideline Elevate 13'7" #9/10

Varenr.: 811-EL137910
Guidelines til dato bedste "entry" serie og så til en pris hvor alle kan være med
3.449,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Guideline Elevate

Elevate er sammensat af højmodulær grafit i forskellige grades som samlet giver en lav vægt og stængerne et hurtigt tilbageslag og stor holdbarhed. Specielt designede AAA kvalitets-korkhåndtag med lette hjulholdere. Skydeøjer i specielt design, der forhindrer at fluelinen hægter sig samtidigt giver det stængerne et cool udseende. De etbenede slangeringe er lette og påvirker stængernes aktion marginalt

Se og prøv alle Elevate stængerne her i butikken og test dem gerne i vores kastepool - du vil blive overrasket... 

Elevate 13'7" #9/10Knaldgod stang, der har en kraftig, men også lidt dyb aktion, hvor du kan opnå lange kast med en lille kraftindsats. Denne model håndterer de tungeste synkeliner og har tilstrækkelig kraft til lange speykast selv under vanskelige forhold. Denne kombination af stanglængde og lineklasse er i dag den mest anvendte på de store elve og Elevate er absolut en stang, du bør teste, før du bestemmer dig for hvilken stang du vil anskaffe dig. Du vil blive meget overrasket over, hvor god denne laksestang er i forhold til prisen, og selvom Elevate-serien henvender sig til dem, der vil starte op med tohåndsfluefiskeri, er der mange dygtige og inkarnerede laksefiskere, der har været imponeret over denne stangserie

Længde: 13'7"

Transportlængde: 116 cm

Lineklasse: 9/10

Kastevægt:  34-37 gram

Vægt:  232 gram

Dele: 4

Transportrør: ja

Garanti: Læs mere om Guidelines Garanti

Producentens hjemmeside: Guideline

 

  Finanseringsmuligheder

  Finanseringsmuligheder

  Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

  1)

  I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

  2)

  Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

  3)

  Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

  Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.