Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo
Sale

Guideline Favo 79

Varenr.: 802-favo79

Leveringstid: 1-3 dage

Pris: 1.049,00 kr

Special Price 899,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Guideline Favo 79 Fluehjul

Disse højteknologiske hjul er inspireret af Guidelines luksusmodeller Fario LW og Vosso. Det er et støbt hjul som efterfølgende er CNC behandlet inden slutfnishen lægges på. Bremsen er super jævn og stabil og består af et velprøvet bremsesystem, der fungerer perfekt, selvom det ikke er helt vandtæt.

Normal vedligeholdelse er nødvendig, når hjulene anvendes i saltvand. FAVO leveres i tre modeller, der dækker fiskeri fra det lette ørredfiskeri med enhåndsstænger til tungere tohåndsfiskeri efter laks.

Hjulene i 79 og # 810 har samme solide konstruktion som Guideline Vosso med en fuld ramme (Full Frame) for at forhindre tynde skydeliner i at kile sig fast mellem hjulhus og spole Favo hjulene er desuden lette at vende fra venstre- til højrehåndsindspinning

Guidline Favo er alt i alt et rigtigt cool hjul som afbalancerer stænger i klasse 7-9 og så fås den til en pris, hvor alle kan være med. 

Facts FAVO 79:

Størrelse: 100 x 58 x 30 mm

Kapacitet: WF7 + 90meter 20lb backing

Vægt: 162 gram

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...