Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Geoff Anderson WizWool 210 Trøje Blå

Varenr.: 880-WizWool210

Vanvittigt lækkert produkt i den bedste kvalitet - Skal ejes, hvis man er en frossen pind. 

999,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Geoff Anderson WizWool 210

At være varm og have det behageligt er vigtigt. Derfor introducerer Geoff Anders deres "kropskortlægning". De har undersøgt, hvordan kroppen fungerer, når du kaster og / eller træner generelt, og hvad de forskellige dele af kroppen har brug for. Baseret på deres fund, har de udviklet WizWool 210 med to stof, som fungerer sammen, og er skræddersyet til udendørs aktiviteter. 

WizWool 210s formål er at forbedre komforten ved at transportere fugt væk fra huden og samtidigt give en let isolering. Du kan altså holde dig varm ved at bruge WizWool under et 2. lag eller bruge WizWool som 1 lag.

 WizWool 210 er super blød, åndbar og lugtreducerende. Udover det så er det er WizWool 210 fremstillet med merino uldtøj, som giver et meget holdbart syntetisk ydre.

Et funktionelt baselag lavet med de sundeste fibre, der giver en mildere hudkontakt og giver mulighed for en unik sved- og varmetransport.

Den flade sømkonstruktion reducerer irritation, når der bliver brugt et lag udover WizWool 210, og giver dermed en behagelig følelse.

Stof

WizWool 210 indeholder 2 slags stof:

1.Polartec® Powergrid stof:

En geometrisk konstruktion til at generere målrettede berøringspunkter med et patenteret bi-komponent design.

Dette betyder at overfalden absorberer sveddamp og overfører den til ydersiden, for en effektiv fordampning.

Derudover skaber netdesignet også friluftskanaler, der forbedrer åndbarheden gevaldigt.

 

2. "SportWool" hybridstof:

Fremstillet af den danske stofleverandør Thygesen & Birk. En af de få producenter, der udvikler "Sportwool". Et unikt og individuelt produkt på basis af "The Woolmark

Company" og deres "Sportwool Trademark". Sportwoolen leverer en overraskende blød tæt-på-hud-følelse. "Sportwool" leverer en afbalanceret isolering. Lugtbestandig,

holdbar og holder på varmen, når den er våd. Det strækbare stof vil klemme til kroppen og overføre fugt ud, mens det forbedrer holdbarheden og modstandsdygtigheden.

Brug

Dette utroligt luksuriøse undertøj absorberer fugt, trækker det til den ydre overflade og distribuerer det til hurtig fordampning. WizWool er et "must have" og produktet vil bestemt holde dig behagelig, og varm på trods af vejret.

Det ideelle baselag til vaders og fiskerjakker.

 

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.