Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Geoff Anderson Merino uld handsker fingerløse

Varenr.: 882-GATM2
Uldhandsker giver den optimale komfort og varme ved fiskevandet, og det er mange ude-menneskers foretrukne materiale.
219,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Ja, det ligner nærmest en almindelig arbejdshandske. Men tag ikke fejl. Disse TechnicalMerino uldhandsker er nemlig lavet i 96 % superfin merino uld. Med andre ord: Varme, lette og fugttransporterende. Geoff Andersons uld absorberer og frigiver mere end ti gange så meget fugt, som syntetiske fibre og er derfor det ideelle valg til fiskeri. Ikke alene forbliver dine hænder varme, selv når de er våde, du får også en fantastisk bevægelighed. Geoff Anderson TechnicalMerino fiber er temperaturregulerende, og handskerne kan derfor bruges fra efterår til forår.

I håndfladen er der gummi-dots, der sikrer dig et solidt greb om fiskestangen. Sidst men ikke mindst, så optager de ikke lugt. Uldhandsker giver den optimale komfort og varme ved fiskevandet. Og det er mange ude-menneskers foretrukne materiale. Man skal dog være opmærksom på, at uld ændrer facon, når det bliver vådt og tørt igen. Det er derfor ikke ualmindeligt, at pasformen ændrer sig efter brugen, og at overskydende uldfibrer samler sig i små klumper. Denne model er med hele fingre, men handskerne findes også i en fingerløse model.

Generelt om TechnicalMerino tilbehør

De nytænkte TechnicalMerino materialer holder dig kølig, tør, frisk og behagelig - selv under krævende udendørsaktiviteter. Nyd følelsen af uldens naturlige egenskaber og glæd dig over styrke og ydeevne fra de genanvendelige, syntetiske fibrer.

Den fine balance mellem de tekniske fibre tillader overskydende fugt at fordampe fra huden og frigives i luften. Fordi TechnicalMerino materialer ikke indeholder kemikalier af nogen art, er ydelsen permanent. Den bliver ikke vasket ud over tid.

Kvalitetssikret med Woolmark®, Øko-Tex og ISO 9001-certifikationer. I serien finder du syv forskellige produkter fremstillet i tre forskellige materialer: Merino fleece, Merinould og Dri-release.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.