Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Geoff Anderson Buteo Grå

Varenr.: 880-buteo

Flot, stilfuld og  i et friskt design og med Geoff Andersons kendte gode pasform får du en rigtig velsiddende jakke. Læs mere om jakken under produktinformationen

1.999,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Geoff Anderson Buteo

Buteo er en mellemlang jakke som udemærker sig til al slags fiskeri - også vadefiskeri med flue og spin. Den er praktisk til fiskeri fra båd, hvor det korte snit er komfortabelt. Desuden er Buteo en glimrende kombinationsjakke til kano- og cykelture samt på trekking i forbindelse med fiskeri.

De ”korte jakker” er en del af grundstammen i Geoff Andersons DNA. Geoff Anderson har sat mange standarder gennem de seneste 20 år, hvor de har designet og produceret den type af jakker.

Den mangeårige berettigelse på markedet skyldes de mange gode funktioner samt en konstant udvikling af materialer og funktioner.

Funktionaliteter

Buteo er åndbar og kan regulere mikroklimaet takket være kombinationen af forskellige teknisk sammensatte materialer. Foreksempel er foret kombineret af mikrofleece, hvor der kræves varme, og åndbart netfor, hvor der afgives varme.


Buteo har ekstra stærke syninger på alle hårdtbelastede steder - for eksempel lommer og lynlåse.


Indbygget kraftig magnet til værktøj og hypalon ærmeluk med kraffuld Velcro® samt indbyggede Lycra®-manchetter. (halvhandsker)


Buteo er ny i deres sortiment, men den er bygget op omkring deres mest klassiske jakker, som er funktionelt forbedret og forfinet gennem mere end 20 år og 40.000 solgte jakker.

Lommer

Buteo har 7 lommer:

 

  • 2 vandtætte, rummelige bokslommer. Lommerne er formsyet og afstemmer sig selv efter indholdet. Lommerne rummer selv de store æskestørrelser, som f.eks CF design. Disse lommer har overfald, når de lukkes, det holder lommen beskyttet mod bølgeskvulp og regn.

  • 1 ilbehørslomme med vandtæt YKK® AquaGuard® lynlås

  • 1 let tilgængelig, indvendig og vandtæt napoleonslomme

  • 1 inderlomme i elastisk netfor

  • 1 stor ryglomme med dræn

Pasform

Svirvelhætte med skygge som følger hovedets bevægelser. Ideel hvis du bruger kasket eller briller.

3-vejs justéring:
1: Inderhætte
2: Udsyn/vinkel
3: Skygge


Skulderparti i ét stykke betyder færre syninger og dermed længere holdbarhed. En fordel, når du benytter rygsæk eller anden type udstyr med skulderremme.


Ærmedesignet giver fantastisk frihed til kastebevægelser ved flue- og spinnefiskeri. Et minimum af sømme er en af årsagerne til, at denne jakke vil overleve de fleste andre. Ærmernes inderside er forsynet med glidefor, hvilket forbedrer bevægelsesfriheden ved alle slags kastebevægelser.

 Buteo har desuden justerbar livvidde.

Materiale

The System Fabric - et vandtæt, åndbart og slidstærkt materiale, der udover hårdhændet brug i saltvand også tåler maskinvask, hvilket er enestående for denne type jakker.

 Benyt dog ALDRIG ”wash in” eller kompakte vaskeprodukter. Brug kun velegnet sæbe, hvis det er strengt nødvendigt.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.