Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Garmin T-5 og T-5 mini halsbånd

Varenr.: 970-garmint5halsbånd
2.399,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

T 5 og T 5 mini er hundesporingshalsbånd med topmonterede, højfølsomme GPS/GLONASS-modtagere, der anvender LED-signallys, som aktiveres fra Astro® og Alpha®. Lysene fungerer i svag belysning og om natten, og de kan ses på op til 90 meters afstand. Ved at bruge Alpha 100 kan du endda "tale" til din hund gennem lyd- og vibrationsalarmer på T 5 og T 5 mini. På den måde kan du på afstand guide veltrænede hunde.

T 5 har en batterilevetid på 20-40 timer. T 5 er robust og har vandtæthedsklassifikation 1 ATM (ned til 10 meter), og den kan klare at komme med din hund overalt, op til en afstand af 14,5 km. T 5 leveres med et 25 mm bredt gult halsbånd. Udskiftningsremme kan fås i flere farver (ekstraudstyr).

T 5 mini-hundesporingshalsbånd – til små hunderacer

T 5 mini er designet til at passe til mindre hunderacer som f.eks. gravhund, beagle og terrier med en halsomkreds på 240-355 mm og en vægt på ca. 7-15 kg. Formålet med designet af T 5 mini er at opnå bedre bevægelighed og præstationsevne for hunden ved at reducere størrelsen af halsbåndet med ca. 30 % og reducere vægten med ca. 25 % til 198 g i forhold til standardhalsbåndet T5.

For at give den perfekte pasform under brug til krævende jagt er bredden på halsbåndet også blevet reduceret til 20 mm. T 5 mini har en batterilevetid på 16-30 timer. T 5 er robust og har vandtæthedsklassifikation 1 ATM (ned til 10 meter), og den kan klare at komme med din hund overalt, op til en afstand af 6,5 km. T 5 mini leveres med et 20 mm bredt orange halsbånd. Udskiftningsremme kan fås i flere farver (ekstraudstyr).

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.