Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

G4 flybox double

Varenr.: 853-0104
Overskuelig og 100% vandtæt flueboks med et gedigent lukkesystem. En flueæske som kan anvendes til alt fra nymfer til kystfluer. Læs mere under produktinformationen...

Leveringstid: 1-3 dage

119,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Overskuelig og vandtæt flueboks med et lækkert lukkesystem og som kan anvendes til alle former for ørredfluer. Specielt kystfiskerene har taget den til sig. De klare låg giver et lynhurtigt overblik Der er 2x5 rækker med slitfoam og ialt er der plads til 230 fluer. De fleste vil nok foretrække mindre og realistisk vil være 90-120 fluer, som sidder pænt så vinger og hackler ikke lider overlast. Desuden bliver fluerne lettere at få fat. 

Mål: 15x10x4,5cm 

Vægt: 153 gram

Farve: klar/ blå/sort

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...