Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

FutureFly Fluebindingstaske

Varenr.: 852-fftaske

Praktisk opbevaring af dine fluebindingsmaterialer  - om det er på fiskerejser, på fluebindingskurser eller opbevaring hjemme, så er det her en fuldblods-taske til fluebinderen

Leveringstid: 1-3 dage

999,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

FutureFly Fluebindingstaske

Der findes dametasker, håndtasker, toilettasker, gode tasker og så findes der FF fluebindingstasker. Denne taske er udviklet af fluebindere til fluebindere, praktisk, rummelig, anvendelig og pæn. Den er udført i kvalitetsmaterialer med YKK lynlåse og i et kraftigt stof. Ringbind systemet i medium og large sørger for at alle dine saddler, nakker, skind og andet materiale opbevares på den rigtige måde. Der er ydermere plads til et fluestik monteret med en FF LED lampe med Tool rack.

De praktiske faste lommer er geniale til dubbinger, rør, flash osv. Det er uden tvivl den mest praktisk inddelte taske til fluebinding som er på markedet.

Mål: Bredde: 36cm - Højde: 45cm - Dybde: 25cm.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...