Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Frödin Tri Turbo Bomber White

Varenr.: 142913
60,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Tri Turbo Bomber White

Vi vil alle have vore bombers højtflydende og "skøjtende" uanset strømhastigheden. Denne serie af Bombers er bundet på et let plastrør, kroppen er bundet tæt og der er anvendt et kvalitets tørflue hackle. Yderligere er denne model bunder med en plastik turbocone som vender omvendt som gør at fluen "skater" bedre jo stærkere strømmen er. Mikael Frödin er kommet frem til dette mønster efter mange års tørfluefiskeri efter laks. Bomberne er bundet med et fluoreserende fix-punkt på "ryggen" for at man lettere kan følge fluen gennem strømmen. Alle Bombers leveres med en single tørfluekrog.

Frödins egne ord om fluen;

"Vita flugor fiskar vi för lite! Den vita bombern är inget undantag. Vitt mot ljushimmel ger ett diffust intryck. Fiska den friflyt så blir det väldigt diskret, dra lite i den så kommer hugget med spåret på ytan".

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.