Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Frödin Hitch Black Simple

Varenr.: 851-Frödin Hitch Black Simple
35,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Frödin Hitch Black Simple

At fange en laks, havørred eller steelhead på overfladen giver et adrenalin-kick som næsten bringer en halvvejs i himlen. At se en stor fisk jage fluen på overfladen er ikke for dem med dårlige nerver. Hitch er blevet meget populært og i visse tilfælde kan det være alt andet overlegent. Denne Hitch serie er bundet på FITS rør, med forberedte huller og krogen kan fikseres direkte i røret.

Frödin fortæller med egne ord om denne flue:

"Den kanske bästa hitchflugan genom tiderna. Den tunna taperade vingen förstärker intrycket och gör det lilla V på ytan oemotståndligt. Det kan vara lite märkligt att förstå men det orange huvudet gör flugan ännu vassare. Vi har tagit hundratals laxar på denna lilla enkla fluga".

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.