Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Adidas Predator 18.3 FG J (Fodboldstøvle Børn)

Varenr.: CP9011
Junior

Leveringstid: 1-3 dage

549,95 kr

Produkt Information

Produkt Information

Den revolutionerende adidas Predator støvle, er blevet genoplivet til stor fornøjelse for alle fodboldspillere. Støvlen kendetegner maksimal kontrol, præcision og kreativitet. Kan du nikke genkendende til noget af dette, så har du her en støvle, der vil gøre alt for dig på banen. Overdelen er lavet i syntetisk læder, mens at den formstøbte hæl sikrer en god og stabil pasform. Den høje og efterspurgte sok, giver dig desuden en kropsnær oplevelse mellem fod og sko, så du får den absolut bedste kontrol. En efterspurgt kvalitet, i en efterspurgt fodboldstøvle. Støvlen egner sig til almindelige græs- og kunstbaner.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...