Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Nike Vapor 12 Academy GS MG (Fodboldstøvle Børn)

Varenr.: AH7347-810
Junior

Leveringstid: 1-3 dage

449,95 kr

Produkt Information

Produkt Information

Her har du den eksplosive og hurtige støvle til dit barn, Nike Mercurial Vapor 12 Academy, der ikke går på kompromis!Fodboldstøvlen byder foden velkommen på hjemmebane med sim syntetiske overdel, fyldt med små tekstureringer, der tilsammen giver en smidig og behagelig pasform med optimeret boldgreb, til de hurtige vendinger, driblinger og afleveringer. Sålen byder på en verden af fart og greb, både på de naturlige som kunstige græsbaner, der giver en god balance mellem kontrol og hurtighed, så du kan efterlade modstanderne i støvet bag dig. Nike Mercurial Vapor 12 Academy er med Multiground Speed System, der tillader brug på både naturlige og kunstige græsbaner.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...